EPOSTTLF.: +47 900 63 732
Follow us:

Reperasjon av lettmetall felger

Ønsker du å skifte farge på felgene dine utfører Dekkhallen nå også dette. Ønsker du pulverlakkering eller våtlakkering er valget ditt. Vi har standardfarger og farger etter eget ønske. Vi sandblåser felgene når de er reparert før felgene lakkeres. Dekkhallen.no er nå eier av domenet felgretting.no og har samtidig kjøpt inn markedets beste felgrettemaskin og tilbyr nå å få gjennomført slikt arbeide. Maskinen er fullautomatisk og retter din urunde felg slik at den igjen blir rund. Maskinen gir seg ikke før dette er oppnådd og rapport skrives ut. Bedre kan det ikke bli. Pris for retting varierer litt, men regn med ca 1200,- pr felg.

Enten det er dype hakk, eller riper og skraper i en aluminiumsfelg, så repareres dette raskt og effektivt med SmartReapir. Felgen vil framstå som ny, til en lav kostnad i forhold til andre løsninger! Det er også mulig å reparere høyglanspolerte lettmetalls felger.

Perfekt resultat og fornøyde kunder!

SmartRepair er svært kostnads effektivt i forhold til tradisjonell skade behandling, da det kun er selve reperasjons område som blir behandlet. Forbløffende resultat med ny teknologi, arbeidsmetoder og spesial utstyr tilpasset formålet. Mye raskere reperasjonstid og perfekt resultat hver gang!

Felgretting

Det er fort gjort å få kast i felgen. Dette oppstår som følge av store ujevnheter og hull i veibanen eller utenfor. Resultatet av dette gir vibrasjoner og ubehag for deg når du kjører i tillegg til at dette sliter unormalt mye på bilen.

Vi retter felgen igjen for deg med varmebehandling og det beste som finnes av rettemaskiner.