EPOSTTLF.: +47 900 63 732
Follow us:

Vårt dekkhotell har alltid plass

Fra kun 1550,- pr. sesong lagrer vi dine dekk. Inkludert i prisen er sikker lagring, vask, kontroll av skader og slitasje og forsikring.

Småbiler kr 1550,-
Mellomstore biler og små suv kr 1700,-
Suv kr 1900,-

Sjekk inn dekkene dine på vårt dekkhotell ved å bestille time på vår nettside. Da blir dekkene skiftet, vasket, pleiet og oppbevart til neste sesong.
Vi løser alle problemer rundt hjulskift og oppbevaring. Ikke bare skifter vi dekkene dine i en fei, men vi sørger også for å oppbevare dem under riktige og trygge forhold.

Vi tar oss av renhold av både dekk og felger, slik at de holder seg bedre under lagring. Kontroll av dekk og felger inngår i servicen på vårt dekkhotell. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Avbalansering av dekkene tar vi oss også av om du ønsker. 

Vask
Vask av dekk og felger før lagring gjør at de holder seg bedre og forlenger dekkets levetid. Vi sørger for grundig rengjøring før lagring med markedets definitivt beste hjulvaskemaskin.

Oppbevaring
Oppbevaring under riktige forhold er viktig. Med dekkhotell slipper du tunge løft og frigjør lagringsplass.

Timebestilling
Timebestilling gjør du lettest ved å gå inn på www.dekkhallen.no og finne en time som passer inn i din hverdag. Vi sørger for at bilen din blir riktig “skodd” i forhold til årstidene.

Balansering
Avbalansering bør gjøres før hver sesong. Gi beskjed om du ønsker at vi skal avbalansere dine hjul.

Kontroll
Kontroll av dekk og felger er et viktig sikkerhetstiltak. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Vi kontrollerer at det ikke er skader eller fremmedgjennstander i hjulene dine. Må noe utbedres, får du beskjed i god tid.

Forsikring
Forsikring sørger for at alle hjulene som er lagret på våre dekkhotell er dekket mot tyveri og brann.